Roger Federer retragere Cupa Laver 2022 Roger Federer copii Roger Federer meci de retragere Tenis

„Nu plângeți, sunt fericit!” Roger Federer, consolat de cei patru copii, după retragerea din tenis 

Roger Federer a fost consolat de cei patru copii ai săi, după retragerea din tenis, într-unul dintre cele mai emoționante momente ale anului, în sportul mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 12:41
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 12:41

Roger Federer s-a retras definitiv din lumea bună a tenisului, după meciul de dublu jucat alături de Rafael Nadal, în cadrul Cupei Laver. Echipa elvețiano-iberică a pierdut confruntarea cu gruparea 100% americană, alcătuită din Frances Tiafoe și Jack Sock, scor 6-4, 6-7, 9-11, în ciuda unei mingi de meci procurate în super tiebreak, la scorul de 9-8. 

După interviul copleșitor din punct de vedere emoțional oferit pe suprafața de joc, într-un dialog cu Jim Courier, Roger Federer a fost consolat de soția sa, Mirka, dar și de cei patru copii: Myla Rose, Charlene Riva (13 ani), Leo și Lenny (8 ani). 

Roger Federer a șters lacrimile copiilor și este gata să le îndeplinească marea dorință

„Nu plângeți! Plâng pentru că sunt fericit, nu sunt trist!”, le-a transmis Roger Federer celor patru copii ai săi, afectați de clipele de maximă emoție trăite de tatăl lor. 

Nu o dată, Roger Federer a declarat că ai săi patru copii l-au rugat să se retragă din tenis, pentru a avea timp să meargă la schi, alături de ei.

Se pare că dorința lor va deveni poruncă pentru Roger Federer, în iarna care vine, primul sezon rece de care tenismenul elvețian se va putea bucura la maximum, neavând nicio obligație profesională urgentă de îndeplinit, după mai bine de două decenii de excelență. 

Modifică setările cookies