FOTO ȘI VIDEO Imaginile care au frânt inimile tuturor! Federer și Nadal au plâns ca doi copii, după încheierea ultimului meci jucat împreună

Roger Federer Cupa Laver rafael nadal Roger Federer se retrage din tenis Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 03:10
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:05

Roger Federer și Rafael Nadal nu s-au putut opri din plâns după încheierea meciului de retragere a tenismenului elvețian. 

Roger Federer și Rafael Nadal au fost învinși în Cupa Laver de către Jack Sock și Frances Tiafoe, dar rezultatul meciului de retragere nu a mai contat, după încheierea partidei.

După finalizarea meciului, Roger Federer și Rafael Nadal au fost surprinși plângând incontrolabil, pe banca de odihnă, cu doar câteva secunde înainte ca Roger Federer să ofere un ultim interviu pe terenul de joc.

Federer și Nadal au trăit la maximum finalul inundat de emoție al unei epoci excelente în tenisul mondial

Imaginile vor intra în istoria tenisului modern, consemnând finalul epocii dominate de Roger Federer și indicând începutul sfârșitului carierei marelui său rival, Rafael Nadal. 

Videoclipurile cu Federer și Nadal plângând îi vor bântui pe fanii „Fedal”, care vor fi nevoiți să accepte realitatea, conform căreia cei doi s-au întâlnit de 40 de ori în circuitul mondial, dar nu vor mai adăuga o a 41-a întâlnire directă oficială, rămânând să se înfrunte doar în competiții amicale.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!