FOTO ȘI VIDEO Captură istorică! Novak Djokovic a fost antrenorul echipei Federer - Nadal: ce sfaturi le-a dat tenismenul sârb

Federer Nadal dublu Cupa Laver Djokovic antrenor Roger Federer meci de retragere Roger Federer Rafael Nadal Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 02:15
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:05

Novak Djokovic a oferit momentul serii în meciul de retragere al lui Roger Federer, devenind preț de câteva momente antrenorul celor doi mari rivali. 

Implicat emoțional în meciul de retragere al rivalului Roger Federer, Novak Djokovic nu a putut sta deoparte nici când a venit vorba despre gestionarea tactică a duelului Federer/ Nadal - Tiafoe/ Sock. 

Tenismenul sârb a sărit în ajutorul rivalilor Federer și Nadal pentru a le acorda câteva indicații tactice culese pe fondul lucid al poziției de spectator de pe marginea terenului. 

Novak Djokovic, antrenorul de lux al echipei de dublu Roger Federer - Rafael Nadal

„Nu știu cum vă simțiți, dar încercați să loviți o lovitură în plus pe Frances Tiafoe. Puneți presiune pe Tiafoe, când e în spate. Faceți-l să joace o lovitură extra,” le-a spus Novak Djokovic lui Roger Federer și Rafael Nadal, îndemnându-i să insiste asupra jocului de pe linia de fund al americanului Frances Tiafoe. 

Înainte ca meciul să înceapă, Novak Djokovic a trăit la maximum intrarea rivalilor săi pe teren, filmând momentul cu propriul telefon, la fel cum au făcut mii de spectatori, în tribunele Arenei O2. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!