S-a sfârșit o eră! Novak Djokovic a plâns la retragerea „regelui” Roger Federer, în timpul meciului

Novak Djokovic Cupa Laver Federer se retrage din tenis Roger Federer Cupa Laver 2022 Roger Federer meci de retragere Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 01:10
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 09:06

Novak Djokovic nu s-a putut abține și a lăcrimat în timpul ultimei partide a carierei rivalului Roger Federer. 

La 41 de ani, Roger Federer și-a încheiat o carieră începută în urmă cu 24 de ani, în care tenismenul elvețian a însumat peste 1500 de partide oficiale. De 20 de ori campion în turneele de mare șlem, Roger Federer a fost primul tenismen care a doborât recordul de 14 Grand Slam-uri câștigate de Pete Sampras. 

Unul dintre cei doi jucători care au repetat această performanță, Novak Djokovic a asistat de pe margine la meciul jucat de Roger Federer, alături de Rafael Nadal, în partida de retragere a elvețianului.

Novak Djokovic a trăit intens meciul de retragere al rivalului Roger Federer

Sentimentul trecerii timpului și tristețea adusă de ocazie l-au copleșit pe Novak Djokovic, campion în acest an la Wimbledon, tenismenul sârb ștergându-și lacrimile în timp ce marii săi rivali, Federer și Nadal se concentrau să aducă un al treilea punct Echipei Europei. 

Înainte ca meciul să înceapă, Novak Djokovic a trăit la maximum intrarea rivalilor săi pe teren, filmând momentul cu propriul telefon, la fel cum au făcut mii de spectatori, în tribunele Arenei O2. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!