Frances Tiafoe Cupa Laver 2022 Roger Federer Tenis ATP Tenis

Americanul care l-a bătut pe Federer în meciul de retragere surprinde: „Nu îmi voi cere scuze. El ar trebui s-o facă!”

Frances Tiafoe a oferit o replică intrigantă, când a fost întrebat dacă își va cere scuze pentru că l-a învins pe Roger Federer, în meciul de retragere, 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:25
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 12:28

Frances Tiafoe (24 de ani, 19 ATP) a oferit declarația sfârșitului de săptămână, după victoria Echipei Lumii în cadrul Cupei Laver.

Echipa fără vreun campion de Grand Slam a depășit formația europeană, în care au evoluat Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray, înregistrând primul succes al Echipei Lumii în această competiție.

Frances Tiafoe: „Roger ar trebui să-și ceară scuze, după 24 de ani în care i-a bătut pe toți în circuit.”

Întrebat dacă și-a cerut scuze pentru că l-a învins pe Roger Federer în meciul său de retragere, semifinalistul US Open 2022, Frances Tiafoe a replicat, spunând: „E clar că nu îmi voi cere scuze. El ar trebui să-și ceară multe scuze, după 24 de ani în care i-a bătut pe toți în circuit. Nu îmi voi cere scuze, dar îi voi mulțumi că m-a invitat la acest eveniment uimitor.

Ce a făcut el pentru tenis, e un act de clasă. Mă bucur să îl cunosc, să îl pot numi prieten, dar nu îmi voi cere scuze că l-am bătut,” a spus Frances Tiafoe, la conferința de presă. 

Anumiți fani ai lui Roger Federer s-au așteptat ca Frances Tiafoe să își prezinte scuzele, după ce l-a lovit pe elvețian cu mingea, în super tiebreak-ul în care Nadal și Federer au ratat o minge de meci, la scorul de 9-8. 

Frances Tiafoe și Jack Sock s-au impus, în final, scor 4-6, 7-6 (2), 11-9. 

Modifică setările cookies