Nick Kyrgios Federer Cupa Laver 2022 Novak Djokovic Roger Federer meci de retragere Roger Federer se retrage din tenis Tenis

Kyrgios tot Kyrgios rămâne! Când toată lumea plângea la retragerea lui Federer, australianul l-a ironizat pe Novak Djokovic

Nick Kyrgios nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu picant pe tema retragerii lui Roger Federer din tenis, luându-l la țintă pe Novak Djokovic, tenismenul care l-a învins în finala Wimbledon 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 17:40
Data actualizarii: Sambata 24 Septembrie 2022, 17:40

Când toată lumea plângea la meciul de retragere al lui Roger Federer, australianul Nick Kyrgios nu a putut să nu se gândească la lupta dintre Rafael Nadal și Novak Djokovic pentru cele mai multe titluri de mare șlem cucerite. 

„Novak știe că șansele sale de a câștiga mai multe Grand Slam-uri s-au îmbunătățit acum. Rafa e frânt,” a scris Nick Kyrgios, comentând zâmbetul lui Novak Djokovic și descriind starea emoțională în care s-a regăsit tenismenul iberic, la retragerea marelui său rival. 

Nu doar Nadal, ci și Djokovic a plâns în timpul meciului de retragere a lui Roger Federer

În momentul de față, Nadal conduce clasamentul all-time care numără trofeele de mare șlem, având 22, cu unul mai mult decât sârbul Novak Djokovic. 

„La revedere, Rege!”, a mai transmis Nicholas Kyrgios, care a avut un palmares negativ, scor 1-6, în confruntările cu Roger Federer. 

Modifică setările cookies