FOTO „Echipa e totul!” Care a fost atmosfera în staff-ul Simonei Halep, după succesul chinuit din primul tur la Paris

Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona halep Nastasja Schunk Simona Halep Roland Garros 2022 simona halep staff Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Mai 2022, 11:47
Data actualizarii: Miercuri 25 Mai 2022, 11:43

Simona Halep este supravegheată în permanență de membrii staff-ului, pe durata ediției 2022 a turneului de la Roland Garros. 

Simona Halep a încheiat meciul cu Nastasja Schunk, din cadrul rundei inaugurale a Roland Garros 2022, după ora 21, ora locală, dar întregul staff al sportivei din România i-a rămas alături, până în târziul serii, în timpul sesiunii de recuperare.

Patrick Mouratoglou, angajat într-un dialog cu preparatorul fizic, Teo Cercel, în timp ce Simona Halep efectua stretching-ul obișnuit după încheierile partidelor, a scris „Echipa e totul!” pe Instagram, mulțumindu-le membrilor staff-ului pentru contribuțiile aduse.

O echipă unită: Simona Halep, susținută de întregul staff, la fiecare pas

Sparring partner-ul Arnaud Restifo, dar și fizioterapeutul Candice Gohier - ambii, angajați ai Academiei de Tenis Mouratoglou - au rămas de asemenea lângă Simona Halep, după finalul meciului cu Schunk, finalizat scor 6-4, 1-6, 6-1.

„Cea mai bună echipă!”, a răspuns Simona Halep, distribuind instastory-ul publicat de antrenorul francez cu origini grecești. 

„Fiecare meci este o luptă. Astăzi a fost una grea. Prima noastră victorie împreună la un Grand Slam a fost specială. Hai să ne pregătim pentru turul 2,” a fost mesajul scris la comun de Simona Halep și Patrick Mouratoglou, pe rețelele de socializare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!