Simona Halep Roland Garros 2022 Familia Simonei Halep Simona Halep Patrick Mouratoglou Simona Halep sustinere Tenis

FOTO „Ține-ți dușmanii aproape!” :) Familia Halep, surprinsă într-o ipostază incredibilă, în primul meci al Simonei la Paris

Stere Halep a fost surprins descumpănit, în timpul celui de-al doilea set, pierdut cu 6-1 de Simona Halep, în fața unei debutante în turneele de mare șlem, Nastasja Schunk. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Mai 2022, 22:35
Data actualizarii: Marti 24 Mai 2022, 22:35

Simona Halep a acces în turul secund la Roland Garros, dar partida cu Nastasja Schunk a fost mult mai complicată decât au indicat, inițial, calculele hârtiei. Halep s-a impus, scor 6-4, 1-6, 6-1, într-un meci în care a comis 31 de erori neforțate. 

Sportiva din Germania, aflată la primul meci pe tabloul principal al unui turneu de mare șlem, a condus-o pe Simona Halep cu 3-0 și 4-2 în primul set, scor de la care a cedat patru game-uri la rând. 

Chipurile părinților Simonei Halep arată cel mai bine tensiunea resimțită în timpul meciului cu Nastasja Schunk

Cu deficit de 0-1 la seturi, Nastasja Schunk a început să lovească mai puternic și mai exact, destabilizând-o pe jucătoarea din România într-atât de mult încât a ajuns să câștige setul secund cu 6-1, în aproximativ jumătate de oră.

Scenariul negru care le-a trecut prin minte susținătorilor Simonei Halep nu s-a confirmat, spre bucuria acestora, dar imaginile cu loja Simonei Halep vor transmite cel mai bine starea de nervozitate acuzată în setul secund.

Pe când membrii din staff-ul Nastasjei Schunk exultau, așezați fiind în apropierea părinților Simonei Halep, Stere și Tania Halep priveau îngrijorați către teren, mama Simonei încercând să o încurajeze, în clipele dificile.

În loja Simonei Halep au mai fost Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Virginia Ruzici, dar și nepoțica Simonei, venită în premieră la Paris pentru a-și susține mătușa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!