Simona Halep Academia Mouratoglou Simona Halep Academia Mouratoglou Tenis

GALERIE FOTO Îndrăgostită de Franța, Simona Halep s-a întors la Academia Mouratoglou: cum se simte după accidentarea din SUA

Simona Halep se simte de minune la Academia Mouratoglou, pe care o vizitează pentru a doua oară, în pregătirea sezonului de zgură. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 11:05
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 11:18

Simona Halep a ratat turneul WTA 1000 de la Miami, precum și întrecerea WTA 500 de la Charleston sau barajul de Billie Jean King Cup cu Polonia, din cauza unei leziuni la coapsa stângă.

Sportiva din România (30 de ani, 20 WTA) nu doar că urcă în clasamentul WTA LIVE, reintrând în top 20 WTA fără să joace, dar se pregătește de sezonul de zgură în cea mai bună locație posibilă: la Academia de Tenis Mouratoglou, din Franța.

Simona Halep s-ar putea antrena cu Stefanos Tsitsipas, ambii fiind prezenți la Academia Mouratoglou

În această dimineață, contul oficial de Instagram al Academiei Mouratoglou a publicat, cu mândrie, o actualizare video care o afișează pe Simona Halep mișcându-se în voie și arătând semne bune de recuperare, înaintea începerii marilor turnee de zgură europene - Stuttgart, Madrid, Roma și Roland Garros. 

În baza sportivă a Academiei Mouratoglou se regăsesc la această oră și tenismenii din top 50 ATP, Stefanos Tsitsipas (5 ATP), Alex De Minaur (25 ATP) și Sebastian Korda (41 ATP). 

Simona Halep a petrecut clipe memorabile alături de mama sa, Tania Halep, în sudul Franței, cele două vizitând spectaculosul oraș Cannes în weekend-ul trecut. 

Modifică setările cookies