Tenis

VIDEO Nu doar Simona Halep muncește în echipa asta: fiecare victorie la Madrid se soldează cu 30 de flotări pentru Mouratoglou & co. 

Patrick Mouratoglou, Arnaud Restifo și Teo Cercel au făcut câte 30 de flotări, după victoria Simonei Halep cu Cori Gauff, respectând un pariu pus în interiorul echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 09:30
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 09:34

Simona Halep se bucură de două ori atunci când câștigă un meci de tenis. Dincolo de împlinirea pe care o simte pe terenul de joc și pe care i-o aduce un rezultat bun, sportiva din România acum se poate bucura să-și vadă membrii staff-ului făcând flotări, după fiecare partidă câștigată. 

Se pare că venirea lui Patrick Mouratoglou a adus câteva elemente de stabilitate în jocul Simonei Halep, dar și o doză de distracție, care face totul să pară un simplu joc. După victoria din optimile turneului de la Madrid, scor 6-4, 6-4, în fața americancei Cori Gauff, Halep a avut șansa de a-și urmări membrii staff-ului depunând eforturi pentru a duce la bun sfârșit o serie de 30 de flotări. 

Patrick Mouratoglou: „Încă o victorie a Simonei. Asta înseamnă 30 de flotări pentru noi.”

În rândul echipei s-a stabilit că atât antrenorul, Patrick Mouratoglou, cât și preparatorul fizic, Teo Cercel, alături de sparring partner-ul Arnaud Restifo se vor supune unei serii de 30 de flotări, după fiecare succes bifat de Simona Halep la Madrid. 

„Sper să vă pun să mai faceți câteva serii de flotări, ca să deveniți mai puternici,” a scris Simona Halep, care s-a pozat lângă aceștia, zâmbind larg și amuzându-se de această nouă victorie simbolică. 

Modifică setările cookies