VIDEO EXCLUSIV Wimbledon, politică anti-EURO 2024! Ce decizie au luat organizatorii celui mai vechi turneu de tenis

Wimbledon 2024 EURO 2024 Tenis Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:32
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 08:32

Organizatorii Wimbledon s-au pronunțat clar referitor la posibilitatea de a transmite pe „Henman Hill” derularea partidei dintre Anglia și Elveția, programate sâmbătă, 6 iulie, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO. 

Sâmbătă, 6 iulie, Anglia va întâlni Elveția, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO, în sferturile de finală ale UEFA EURO 2024.

Partida va suscita un interes enorm în Marea Britanie, dar nu va putea fi urmărită în incinta Complexului All England Club de la Wimbledon, anunță organizatorii celui mai vechi turneu de tenis din lume.

Organizatorii Wimbledon își urmăresc interesul: „Suntem încrezători că spectatorii vin aici să urmărească tenis.”

Director executiv al complexului de la Wimbledon, Sally Bolton a declarat că nu va cere angajaților să se implice pentru a facilita urmărirea partidei de la Dusseldorf. 

„Suntem foarte concentrați pe tenis, asta s-a întâmplat și în trecut. Nu vom organiza transmiterea vreunui meci de fotbal pe ecranele de aici. Suntem încrezătroi că toată lumea care vine aici va vrea să urmărească tenis. Nu vor exista aranjamente speciale,” anunță Sally Bolton, potrivit UbiTennis

Meciurile Angliei la EURO 2024 nu vor fi transmise în incinta All England Club

Chiar dacă organizatorii Wimbledon au spus „nu” și alinierii față de Australian Open și Roland Garros, care și-au programat duminică, și nu luni, prima zi de concurs, oficialii de la Londra au dat, totuși, curs unei idei, înainte de Wimbledon 2024.

În clubul All England se va construi o statuie pentru a-l omagia pe Andy Murray, primul britanic care a ieșit campion pe iarba londoneză, după 77 de ani de „secetă.”


REZUMAT Anglia - Slovacia 2-1 (30.06.2024)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!