GALERIE FOTO Anunțul făcut de organizatorii Wimbledon: Novak Djokovic, în fața unei situații extrem de complicate

Novak Djokovic Tenis ATP Wimbledon 2024 Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 16:55
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 17:07

Novak Djokovic, în fața unui turneu istoric, la Wimbledon 2024 (1 - 14 iulie). 

Novak Djokovic (37 de ani) s-a retras la Paris înainte de a disputa sfertul de finală al turneului de la Roland Garros, iar ulterior a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi, în capitala Franței.

Operația pare să nu îl fi destabilizat pe tenismenul sârb prea tare, din punct de vedere fizic, deoarece finalistul ediției precedente s-a înscris cu succes pe tabloul principal al competiției de la Wimbledon

Novak Djokovic, „terorizat” de tragerea la sorți a tabloului de la Wimbledon

Doar că organizatorii turneului de pe iarba londoneză nu au făcut cel mai plăcut de auzit anunț din cariera jucătorului din Serbia.

Fără meciuri în picioare, în sezonul de iarbă premergător Wimbledonului, Novak Djokovic va avea de parcurs un traseu infernal către finală. 

Sinner sau Alcaraz, adversarul posibil din finala Wimbledon 2024

Holger Rune, în optimi, Hubert Hurkacz, în sferturi, Alexander Zverev, în semifinale și Jannik Sinner, în finală, i se pot opune lui Novak Djokovic, la Wimbledon 2024, atât timp cât calculele hârtiei vor fi respectate.

Vestea bună pentru „Nole” e că primele două tururi se pot dovedi ușor de trecut, sârbul urmând să îi întâlnească pe Vit Kopriva - număr 123 ATP - și Moro Canas, număr 189 mondial. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!