VIDEO EXCLUSIV Jude Bellingham, gol fabulos în Anglia - Slovacia: "Nu-mi vine să cred / L-a salvat pe Southgate"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 21:12
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 21:22

Jude Bellingham (21 de ani), starul naționalei Angliei, a marcat un gol de generic în optimile de finală de la EURO 2024 contra Slovaciei.

Slovacia a condus cu 1-0 din minutul 25, iar Anglia a egalat în minutul 90+5, la chiar primul șut expediat pe poarta lui Dubravka! 

Jude Bellingham, gol fabulos în Anglia - Slovacia

Cu 90 de secunde înaintea ultimul fluier, englezii au beneficiat de un aut din apropierea porții Slovaciei. Guehi a primit în careu și a reluat cu capul pe spate, pentru Bellingham. Starul lui Real Madrid a reluat acrobatic din 10 metri, fără șansă pentru Dubravka.

Pentru Jude Bellingham a fost al doilea gol la EURO 2024, după cel din partida de debut contra Serbiei (1-0).

Reacții în Anglia după golul lui Jude Bellingham contra Slovaciei

"Nu-mi vine să cred. Ce moment! Prelungirea lui Guehi și execuția acrobatică a lui Jude Bellingham. O execuție perfectă!" - Matthew Upson, fost atacant al Angliei, pentru BBC.

"Poți vedea furia și frustrarea lui Bellingham după gol. Știe că oamenii au spus lucruri despre el în ultima perioadă, iar pentru prima dată nu a fost vorba despre lucruri frumoase. Ce gol!" - Joe Hart, fost portar al Angliei, pentru BBC.

"Vă mai întrebați de ce Gareth Southgate nu a avut curajul să-l scoată pe Jude Bellingham?" - The Guardian.

"L-am tot criticat pe Jude Bellingham pentru că nu e la cel mai bun nivel, că este o umbră a celui pe care îl știam, dar iată că de aceea joacă la Real Madrid, iar acum l-a salvat pe Gareth Southgate. Ce gol!" - Lee Dixon, fost fundaș al Angliei, pentru BBC.

"Jude Bellingham salvează țara de la o rușine" - Daily Mail.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!