Monica Niculescu Baraj Romania Italia Calin Ciorbagiu Romania Italia baraj Billie Jean King Cup 2021 Tenis "Valoarea lor reala este mai mare decat pozitia din clasament!" | Avertismentul dat de antrenorul Monicai Niculescu inainte de barajul cu Italia

"Valoarea lor reala este mai mare decat pozitia din clasament!" | Avertismentul dat de antrenorul Monicai Niculescu inainte de barajul cu Italia

Barajul de Billie Jean King Cup dintre Romania si Italia se va desfasura in zilele 16-17 aprilie la Cluj-Napoca. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Aprilie 2021, 10:45
Data actualizarii: Duminica 11 Aprilie 2021, 10:51

Monica Niculescu colaboreaza cu Calin Ciorbagiu de peste 15 ani, formand unul dintre cele mai longevive parteneriate ale tenisului mondial. Inaintea confruntarii cu Italia din Billie Jean King Cup, antrenorul personal al Monicai Niculescu a analizat echipa italiana care va sosi la Cluj-Napoca pentru barajul de mentinere in Grupa I Mondiala.

In absenta Camilei Giorgi, Italia se va baza pe Martina Trevisan (27 de ani, 99 WTA), Jasmine Paolini (25 de ani, 103 WTA), Elisabetta Cocciaretto (20 de ani, 111 WTA), Giulia Gatto-Monticone (33 de ani, 177 WTA) si Bianca Turati (23 de ani, 281 WTA). 

"Italia este o echipa omogena, toate fetele sunt in jurul locului 100 mondial, dar lucrul cel mai ingrijorator e ca sunt in ascensiune. Sunt jucatoare pe care s-ar putea sa le vedem la anul pe locul 40-50-60, adica valoarea lor reala sa fie mai mare decat pozitia din clasamentul actual. Italiencele sunt jucatoare de viteza, nu foarte inalte, dar foarte agile si iuti.

Sunt bataioase, vin dintr-o tara cu traditie extraordinara, dintr-o echipa in care a activat Pennetta, Vinci, Errani, Schiavone si cred ca au vibe-ul acela de jucatoare importante si cu multa dorinta de a juca pentru tara lor," a declarat Calin Ciorbagiu in emisiunea "Asii Tenisului," Digi Sport. 

Romania - Italia va avea loc in zilele 16-17 aprilie in Arena BT din Cluj-Napoca, iar echipa invingatoare va avea sansa de a juca un nou play-off pentru a se califica la urmatorul turneu final. Din nefericire pentru reprezentativa tarii noastre, Simona Halep s-a retras pe ultima suta de metri si nu va face parte din lotul echipei pentru acest baraj. 

Patricia Maria Tig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzarnescu (136 WTA), Gabriela Ruse (166 WTA) si Monica Niculescu (174 WTA) sunt jucatoarele care vor reprezenta Romania in intalnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 si 17 aprilie 2021, informeaza Federatia Romana de Tenis. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!