Monica Niculescu s-a calificat în sferturile de finală la Strasbourg! 

Monica Niculescu Cristina Bucsa Strasbourg Open WTA Tenis Monica Niculescu
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 21 Mai 2024, 10:53
Data actualizarii: Marti 21 Mai 2024, 11:00

Perechea formată din jucătoarea română Monica Niculescu și spaniola Cristina Bucșa a reușit să se califice în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA 500 de la Strasbourg. 

Monica Niculescu și Cristina Bucșa au demonstrat o performanță solidă și o coordonare excelentă pe teren și s-au impus rapid în fața cuplul ceho-slovac Marie Bouzkova/Tereza Mihalikova. În primul set cu 6-1. În al doilea set, au continuat să joace la fel de bine și au reușit să se impună cu 6-3.

Victoria le-a adus un cec de 7.400 de euro și 108 puncte WTA la dublu. Partida a durat o oră și 12 minute.

  • Monica Niculescu

În sferturile de finală, perechea româno-spaniolă va întâlni echipa formată din americancele Ashlyn Kruger și Sloane Stephens, într-un meci care se anunță a fi o provocare importantă pentru Niculescu și Bucșa.

Monica Niculescu, înfrângere dramatică în finala de dublu de la Trophee Clarins

Recent, Monica Niculescu a avut parte de un meci dramatic în finala de dublu a turneului Trophee Clarins (WTA 125) de la Paris. Alături de partenera sa chineză, Lin Zhu, Niculescu a fost învinsă de perechea Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia) cu scorul de 7-6 (7/3), 4-6, 11-9, după două ore și două minute de joc.

Perechea româno-chineză a avut un avantaj de 7-3 în super tiebreak, dar au ratat o minge de break la 9-8, ceea ce le-a permis adversarelor să revină și să câștige cu 11-9. Pentru performanța lor, Niculescu și Zhu au primit un cec de 3.740 de euro și 81 de puncte WTA la dublu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!