Va evolua Emma Răducanu la Australian Open? Răspunsul oferit chiar de sportivă

emma raducanu Australian Open Tenis Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 15:20
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 15:18

Turneul de tenis va începe pe 16 ianuarie la Melbourne.

Emma Răducanu a suferit nu mai puțin de 10 accidentări din decembrie 2021 până în clipa actuală. Ultima a fost chiar în luna ianuarie, cu 11 zile înainte de startul oficial al turneului Australian Open.


Va evolua Emma Răducanu la Australian Open? Răspunsul oferit chiar de sportivă

Într-un interviu „marcă înregistrată” pentru Tennis Australia, Emma Răducanu, sportiva cu tatăl român, Ion Răducanu, iar mama chinezoaică, Renee, a vorbit despre șansele să se refacă în timp util pentru a lua parte la turneul din Melbourne.

„Să fiu sinceră, o iau încet, de la zi la zi, și încerc să dau totul să văd un progres. Și sper că până luni sau când va începe turneul să fiu bine și pregătită. Dar noi o luăm încet și încercăm să nu ne gândim la prea mult în acest moment”, a spus Emma Răducanu, citată de Sky Sports.


Sărbători românești pentru Emma Răducanu! Tenismena a dezvăluit ce i-a pregătit bunica româncă

Vorbind despre mâncare, fosta campioană a Openului American nu s-a abținut să nu descrie cu entuziasm vizita recent făcută de bunica sa, Niculina, în Marea Britanie. Cu această ocazie, Emma Răducanu a avut din nou ocazia de a savura sarmale și ciorbă, preparate despre care a vorbit cu plăcere inclusiv în timpul șederii sale la Cluj-Napoca, în timpul Transylvania Open 2021. 


„După un turneu, cea mai mare slăbiciune a mea este ciocolata. În general, mănânc destul de sănătos, dar când vine vorba de ciocolată, trebuie să mă controlez. O altă mâncare pe care o savurez des e friptura. 

La început, nu prea îmi plăcea și am stat chiar și doi ani fără să o mănânc deloc, dar apoi am înțeles că îmi face bine și o mănânc, pentru că mă ajută la recuperare. 

Apropo de mâncare, bunica mea româncă a venit în Anglia și mi-a pregătit câteva preparate delicioase, inclusiv sarmale și ciorbă. Am amintiri frumoase cu ea în bucătărie,” a declarat Emma Răducanu, conform Tennis World Italia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!