VIDEO Emma Răducanu i-a criticat pe organizatori, după prima accidentare în 2023: a ieșit în lacrimi de pe teren

emma raducanu Emma Raducanu accidentare Tenis WTA WTA Auckland Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 16:15
Data actualizarii: Joi 05 Ianuarie 2023, 16:25

Emma Răducanu și-a luxat glezna în a doua partidă oficială jucată în anul 2023 și este în dubii înaintea Openului Australian. 

Emma Răducanu (20 de ani, 78 WTA) s-a accidentat în al doilea meci oficial jucat în sezonul 2023. Meciul a avut loc în condiții hard indoor, din cauza precipitațiilor care au căzut frecvent deasupra orașului Auckland, în ultimele ore. 

Sportiva din Marea Britanie a început perfect partida din optimile turneului WTA 250 de la Auckland, câștigând primul set al partidei cu Viktoria Kuzmova (134 WTA) la zero. 

Ploaia din Auckland i-a forțat pe organizatori să mute meciurile în sală

La scorul de 6-0, 5-7, după un time-out medical, în care a fost bandajată serios la gleznă, Emma Răducanu s-a retras din meci, plângând. 

„Să fiu sinceră, terenurile au fost incredibil de alunecoase, foarte alunecoase. Nu e vreo surpriză că cineva a pățit-o,” a declarat Emma Răducanu, după meci, notează Punto de break

Australian Open 2023 va avea loc în perioada 16-29 ianuarie, dar starea fizică a Emmei Răducanu ar putea fi suficient de gravă încât să îi împiedice participarea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!