Anuntul facut de Simona Halep despre operatia la spate! Mesajul pentru fani

Anuntul facut de Simona Halep despre operatia la spate! Mesajul pentru fani

Simona Halep a fost diagnosticata cu hernie de disc. 

Simona Halep a anuntat pe Facebook ca sufera de hernie de disc. La cateva ore dupa, romanca a revenit cu un mesaj pentru fanii sai, in care a dat verdictul in ceea ce priveste posibila operatie la care ar putea fi supusa. 

"Multumesc fanilor mei de peste tot si in special din Romania, pentru grija pe care mi-o poarta si care sunt ingrijorati dupa stirile aparute in mass media din Romania.

As dori sa precizez ca este o hernie de disc intr-adevar dar sub nici o forma nu se pune problema operatiei.

Voi urma tratamentul adecvat care consta in exercitii si fizioterapie. Voi reveni cu informatii!", a anuntat Simona Halep. 

Simona Halep a revenit in tara dupa infrangerea de la Wuhan si abandonul de la Beijing, cauzate de problemele la spate si a facut un RMN. In urma investigatiei, a reiesit ca romanca are hernie de disc. Anuntul a fost facut de Simona pe retelele de socializare. 

"Voiam sa va informez ca la RMN a reiesit ca am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii in zilele urmatoare, dar sper ca voi fi inapoi in curand! Va voi tine la curent! Multumesc tuturor pentru sustinere ❤!", a fost mesajul transmis de Halep. 

Imediat, s-a vorbit despre posibilitatea efectuarii unei interventii chirurgicale, care ar fi tinut-o departe de terenul de tenis cateva luni. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Dialogul surzilor”. Deputații nu au fost în stare să poarte o discuție prin telefon
BRAT