Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata daca va vota la referendum

Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata daca va vota la referendum

Cum a reactionat Simona Halep cand a fost intrebata daca va vota la referendum

Accidentata la spate, Simona merge sa-si faca RMN si anunta ca este foarte ingrijorata in privinta sanatatii sale. Halep s-a lovit si de evenimentele curente din tara. Intrebata de jurnalsti daca va merge sa voteze la referendumul pentru familie, Simona aa zambit si a plecat mai departe.

Cat despre urmatoarea perioada, Simona spera sa se recupereze pana la Turneul Campioanelor de la Singapore.

"Nu stiu exact ce am, am ceva dureri la spate, maine (marti) voi face un RMN. Sper sa nu fie atat de grav si sa-mi revin rapid. Sper sa nu ratez Turneul Campioanelor. Acum ma simt ceva mai bine, m-am relaxat. Am fost stresata si speriata din cauza durerilor.

M-am antrenat foarte bine dupa US Open, eram foarte suparata de rezultatul de acolo si voiam sa revin. Duminica la antrenament mi s-a blocat spatele, 2 zile nu am putut sa ma misc. Muschiul de la spate a fost contractat destul de tare. Am incercat sa joc si la Wuhan si mi s-a dus apoi durerea pe picior. Regret un pic ca am continuat la Wuhan, nu regret ca am incercat la Beijing.

Prioritatea este sa imi revin, sa ma recuperez. Sper foarte mult sa fiu apta la urmatoarele turnee. Darren mi-a spus sa ma recuperez, mi-a parut foarte rau ca a batut atata drum si n-am putut sa joc" a spus Simona Halep la revenirea in Romania.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT