Joi 05 Aprilie 2018, 17:38

Tiriac a pierdut un pariu cu Simona Halep si trebuie sa-i faca un cadou total neasteptat. Cu ce ii este si ea datoare: "Facem pariuri din cand in cand"

Relatia apropiata dintre Ion Tiriac si Simona Halep nu mai este de mult un secret. De altfel, miliardarul este adesea numit si "managerul din umbra" al Simonei.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Ion Tiriac a vorbit deschis despre relatia apropiata pe care o are cu Simona Halep, facand o dezvaluire usor haioasa. El a povestit ca ii este dator jucatoarei aflate pe primul loc in clasamentul WTA cu o...motocicleta! Dar si cu o bicicleta.

Tiriac a povestit pentru Sport Bild ca obisnuieste sa faca din cand in cand pariuri cu Simona Halep.

"Da, fac anumite pariuri din cand in cand cu Simona. odata a reusit sa ia de la mine o bicicleta si o motocicleta. Altadata a pierdut si a trebuit sa aduca o masina pentru colectia pe care o am", a spus Tiriac.

Ion Tiriac a ajutat-o pe Simona Halep in negocierile cu Nike. Ea a semnat in urma cu doua luni un contract cu gigantul american.Liderii PSD își aleg tabăra înainte de bătălia de vineri din CEX. Cine a întors armele împotriva lui Dragnea