ULTIMA ORA | Al patrulea candidat acceptat pana la urma de FRF! Cine a ramas in cursa pentru castigarea postului de presedinte

Autor: Sport.ro
Joi 05 Aprilie 2018, 21:18

	ULTIMA ORA | Al patrulea candidat acceptat pana la urma de FRF! Cine a ramas in cursa pentru castigarea postului de presedinte

Trei candidati se vor lupta pe 18 aprilie pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Alti doi au fost refuzati.

UPDATE 21:30 | FRF a anuntat intr-un comunicat de presa numele celor patru candidati pentru alegerile din 18 aprilie! Ilie Dragan a fost si el acceptat!

"Comisia de verificare a dosarelor de candidatura, formata din Paul Filip Ciucur, Gabriel Manu si Daniel Cernat Marin, s-a intrunit joi, 5 aprilie, pentru a verifica documentele depuse la dosar.

Astfel, in urma procedurii de verificare desfasurate conform Regulamentului anexat s-au decis candidatii.

Lista celor inscrisi in cursa pentru functia de presedinte sau reprezentant al structurilor sportive in Comitetul Executiv al FRF este urmatoarea:

I. Presedinte FRF
1. Razvan Burleanu
2. Ionut Lupescu
3. Marcel Puscas
4. Ilie Dragan

Dosarul domnului Sorin Raducanu a fost respins deoarece nu a indeplinit conditia statutara privind numarul de propuneri de candidatura (...)", se arata in comunicatul FRF.


Razvan Burleanu, actualul presedinte, Ionut Lupescu si Marcel Puscas se vor lupta pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cererile depuse de Sorin Raducanu si Ilie Dragan au fost astazi respinse de comisia federala abilitata sa analizeze documentele candidatilor.

ProSport noteaza ca Sorin Raducanu si Ilie Dragan nu au indeplinit criteriile de baza. Primul dintre ei nu a avut nicio adeziune din partea unul club de fotbal si nici macar nu s-a prezentat in fata comisiei, in timp ce Ilie Dragan s-a prezentat cu cinci adeziuni, insa doua dintre ele au fost anulate, pentru ca respectivele cluburi semnasera si pentru alti candidati.

Alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal vor avea loc pe 18 aprilie.

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies