Tensiuni în echipa Marii Britanii: Emma Răducanu, lăsată în afara lotului. Ce a putut să-i transmită căpitanul nejucător

emma raducanu Anna Keothavong Billie Jean King Cup Marea Britanie Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 13:30
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 13:27

Emma Răducanu, în afara lotului Marii Britanii pentru barajul decisiv cu Franța, din Cupa Billie Jean King.

Emma Răducanu (20 de ani, 77 WTA) nu a fost convocată în echipa Marii Britanii pentru barajul decisiv din Cupa Billie Jean King, din luna aprilie, când britanicele se vor duela cu franțuzoaicele, pentru un loc la turneul final. 

„Sunt bucuroasă să nominalizez aceeași echipă ca cea pe care am avut-o cu patru luni în urmă, la Glasgow, unde ne-am descurcat atât de bine,” a declarat căpitanul nejucător al echipei britanice, Anna Keothavong.

Emma Răducanu, declarație curioasă la Indian Wells: „Nu știu nici măcar când se joacă barajul.”

Problemele acuzate de campioana US Open 2021 la nivelul încheieturii par să nu fi reprezentat principalul impediment în această decizie de a o lăsa pe Emma Răducanu în afara lotului.

Întrebată la Indian Wells despre barajul cu Franța, Emma Răducanu a răspuns, spunând că nu știe nici măcar când se joacă barajul. „Abilitățile mele de comunicare sunt bune, în general, în caz că se întreba cineva,” a fost răspunsul de la distanță al căpitanului nejucător.

„Deși Emma e indisponibilă pentru această confruntare, abia așteptăm să o revedem în echipă, în viitorul apropiat,” a specificat Anne Keothavong, conform BBC, încercând să înlăture stratul de tensiune depus asupra situației. 

Marea Britanie - Franța se joacă în 14-15 aprilie, la Coventry. 


Emma Răducanu a petrecut românește de 1 decembrie! Ce surpriză i-a pregătit Gabriela Ruse

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!