GALERIE FOTO Boala care o poate scoate pe Emma Răducanu din top 100 WTA

emma raducanu clasament WTA Tenis WTA Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 13:30
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 13:44

Doar 141 de puncte o mai separă pe Emma Răducanu de prima jucătoare sub linia topului 100 WTA. 

Emma Răducanu (20 de ani, 80 WTA) nu a mai jucat un meci oficial din 18 ianuarie, când pierdea în turul secund al Openului Australian în fața americancei Cori Gauff (18 ani, 6 WTA). 

Sportiva din Marea Britanie și-a anulat participarea în turneul WTA 250 de la Austin, Texas, din cauza amigdalitei cu care a fost diagnosticată recent.

Fost număr 10 WTA, Emma Răducanu, a 80-a jucătoare a lumii

„Îmi pare rău că trebuie să mă retrag din ATX Open. Sufăr de tonsilită și nu voi putea concura în această săptămână,” a declarat Emma Răducanu, potrivit BBC

Deplasată deja în SUA, Emma Răducanu va rămâne în America de Nord în așteptarea turneelor importante din luna martie, de la Indian Wells și Miami. 

În clasamentul WTA, situația Emmei Răducanu este delicată. Campioana US Open 2021 ocupă locul 80 și dispune de numai 141 de puncte avans, în raport cu prima jucătoare clasată în afara primelor o sută de jucătoare din lume, Oceane Dodin. 

În 2022, Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 al competiției WTA 1000 de la Indian Wells. Dacă nu își va apăra punctele aferente, britanica ar putea să părăsească top 100 WTA, în luna martie.


Emma Răducanu a avut parte de o surpriză din partea prietenei Gabriela Ruse

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!