emma raducanu Emma Raducanu revista Tenis WTA Tenis

FOTO Emma Răducanu prioritizează disciplina: „Nu am ieșit niciodată în oraș, nu am făcut lucrurile pe care le fac tinerii” 

Emma Răducanu a declarat, într-un interviu acordat revistei Grazia, că prioritizează disciplina și încearcă să își asigure o longevitate notabilă în tenisul mondial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 30 Noiembrie 2022, 10:18

Emma Răducanu (20 de ani, 75 WTA) nu a avut, în 2022, sezonul de confirmare pe care întregul Regat Unit îl aștepta, după victoria sa la New York, din toamna anului 2021. 

Fosta campioană a Openului American nu a reușit să lege mai multe de două victorii până în partea finală a stagiunii, când a jucat semifinală în competiția de la Seoul. 

Emma Răducanu, pe coperta revistei Grazia

Între timp, Emma Răducanu a apărut pe coperta revistei Grazia, pentru care a declarat că prioritizează stilul de viață profesionist, de care are nevoie pentru a-și conduce în ordine cariera de jucătoare de tenis. 

„Niciodată nu am ieșit în oraș. Nu am făcut niciunul dintre lucrurile normale pe care le fac tinerii. Între antrenamente și călătorii... stilul acesta de viață necesită timp pentru a te adapta, dar îmi place să fiu pe cont propriu. Pentru mine, e întotdeauna vorba despre imaginea de ansamblu.

În cariera mea, m-am descurcat destul de bine, în raport cu alți tineri. Sper să pot juca mai bine de un deceniu de acum încolo, inclusiv după ce împlinesc 30 de ani,” a spus Emma Răducanu pentru revista Grazia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!