Sorana Cirstea Petra Kvitova Sorana Cirstea WTA Cincinnati Sorana Cirstea WTA Cincinnati 2022 Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Sorana Cîrstea a câștigat doar 5 game-uri contra Petrei Kvitova la Cincinnati, după ce a învins-o scor 6-2, 6-2 în Australia

Sorana Cîrstea a cedat duelul cu Petra Kvitova, derulat în cadrul turului secund la Cincinnati. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 19:10
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 19:13

Sorana Cîrstea (32 de ani, 40 WTA) a fost oprită de Petra Kvitova (32 de ani, 28 WTA) în turul secund al competiției de categorie WTA 1000 de la Cincinnati, Ohio.

După ce în prima lună a anului Sorana Cîrstea a trecut de Petra Kvitova în turul inaugural al Openului Australian cu scorul de 6-2, 6-3, performanța a fost întoarsă în oglindă de dubla campioană de Grand Slam din Republica Cehă. 

Sorana Cîrstea, depășită de Petra Kvitova, scor 6-2, 6-3, în turul secund la Cincinnati

În doar o oră și șapte minute de joc, Petra Kvitova a reușit trei break-uri pe serviciul Soranei Cîrstea, dominând cu lejeritate în raliuri, majoritar cu forehand-ul. 

Plecând de la Cincinnati înspre New York, Sorana Cîrstea poate fi mulțumită cu victoria obținută în defavoarea campioanei olimpice, Belinda Bencic, în runda inaugurală, dar și cu o revenire reușită în circuit, după infectarea cu coronavirus, care a ținut-o departe de lumea sportului timp de trei săptămâni. 

În ierarhia WTA LIVE, Cîrstea urcă 3 locuri, până pe poziția 37. Sorana Cîrstea și-a anunțat participarea la US Open, ultimul Grand Slam al anului, programat să înceapă în data de 29 august. 

Modifică setările cookies