Sorana Cirstea COVID Sorana Cirstea Romania Tenis WTA Romania Tenis

Sorana Cîrstea a rupt tăcerea! Cauza alarmantă pentru care a lipsit 15 zile din spațiul public: „Sănătatea mi-a fost afectată grav”

Sorana Cîrstea a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din turneul WTA 1000 de la Toronto. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 11:15
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 11:16

Sorana Cîrstea (32 de ani, 38 WTA) a fost întrecută de Irina Begu (33 WTA) în ierarhia româncelor în clasamentul WTA, devenind a treia cel mai bine clasată. Cîrstea a jucat ultimul meci de tenis în data de 26 iulie, când a cedat surprinzător în primul tur la Praga, scor 5-7, 4-6, în favoarea Oksanei Selekhmeteva, ocupantă a locului 170 mondial, în săptămâna desfășurării turneului. 

Din nefericire, absența sa de la Toronto a fost cauzată de îmbolnăvirea cu COVID-19. Jucătoarea din România a rupt o tăcere care a durat peste 14 zile și i-a anunțat pe fani că a fost puternic afectată de infectarea cu coronavirus.

Sorana Cîrstea a purtat o luptă grea cu COVID-19

„Am fost testată recent pozitiv la COVID-19, boală care mi-a afectat din plin sănătatea. Muncesc din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viață pe care nu le poți controla, dar ceea ce poți controla e atitudinea față de ele. 

E un proces de la zi la zi, iar singurul lucru pe care trebuie să ne concentrăm e să fim mai buni decât ieri,” a scris Sorana Cîrstea, încheindu-și mesajul pe un ton motivațional. 

Sorana Cîrstea speră să se refacă la timp pentru a participa la US Open 2022 (29 august - 11 septembrie), dar și la competiția pregătitoare de calibru WTA 1000 de la Cincinnati, programată în săptămâna 15-21 august. 

Modifică setările cookies