Simona Halep WTA Cincinnati 2022 Simona Halep Tenis WTA Simona Halep Veronika Kudermetova Simona Halep WTA 1000 Cincinnati Tenis

Simona Halep s-a retras înaintea confruntării din turul doi de la WTA Cincinnati

UPDATE 23:20 | Simona Halep s-a retras de la turneul de la Cincinnati, înaintea confruntării din turul doi al competiției. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 23:15
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 23:43

"Simona Halep s-a retras de la Cincinnati în urma unei accidentări la coapsa dreaptă", a anunțat WTA Insider. 

În meciul din manșa inaugurală, Simona Halep a avut evidente probleme la piciorul stâng, oboseala acumulată de la turneul anterior, câștigat la Toronto, punându-și amprenta asupra sportivei. 

Obiectivul principal al româncei este recuperarea și participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care urmează să aibă loc în perioada 29 august - 11 septembrie.

Știrea inițială

Simona Halep - Veronika Kudermetova, joi, ora 01:30
în turul 2 la Cincinnati


Dacă oboseala resimțită în corp îi va permite Simonei Halep (30 de ani, 6 WTA) să o ia din nou de la capăt, în urma eforturilor colosale cumulate în ultimele 72 de ore, sportiva din țara noastră o va înfrunta pe rusoaica Veronika Kudermetova (25 de ani, 20 WTA), în turul 2 al competiției de categorie WTA 1000 de la Cincinnati

Simona Halep se simte bine jucând cu Veronika Kudermetova, dovadă stând palmaresul imaculat în cele 3 meciuri directe disputate cu oponenta din Federația Rusă. 

Simona Halep - Veronika Kudermetova se joacă după încheierea meciului Madison Keys - Jelena Ostapenko

Toate cele trei întâlniri dintre Halep și Kudermetova au avut loc pe hard și s-au încheiat cu o victorie în minim de seturi pentru româncă, fie că a fost la Australian Open, în 2021, la Moscova sau la Melbourne Summer Set, în finala primului turneu jucat și câștigat de Simona Halep în stagiunea 2022. 

Jucătoare dreptace cu un stil de joc agresiv, dublat de o deplasare în teren tenace, Veronika Kudermetova a jucat sfert de finală la Roland Garros în acest an, reușind cel mai bun rezultat al carierei în turneele de mare șlem. În luna iulie, Kudermetova a ocupat locul 18 mondial, cea mai înaltă clasare obținută până în prezent. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies