Tenis

Simona „Speedy Gonzales” Halep și-a învățat lecția de la Madrid și a performat, la fileu, în primul meci la Roma

Simona Halep a anticipat majoritatea scurtelor plasate de Alize Cornet de-a lungul celor aproximativ 90 de minute ale meciului din primul tur al competiției WTA 1000 de la Roma. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 15:15
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 15:28

Simona Halep nu obișnuiește să piardă două meciuri la rând, iar regula a fost confirmată, în prima rundă competițională a întrecerii WTA 1000 de la Roma. 

Eliminată în sferturi la Madrid de către Ons Jabeur, care s-a folosit eficient de numeroase scurte, pentru a o scoate pe Simona Halep din zona sa de confort, din zona liniei de fund, sportiva din România și-a schimbat abordarea în primul meci jucat în capitala Italiei.

Simona Halep, vigilentă și eficientă, în zona fileului, în meciul cu Alize Cornet

Alize Cornet s-a folosit, de asemenea, de multe drop shot-uri pentru a o invita pe Simona Halep în zona fileului, dar, afară de câteva reușite modeste în startul meciului, franțuzoaica a acumulat doar frustrare, încercând aceste procedee.

Motivul, viteza și mobilitatea incredibile ale Simonei Halep, care a dat totul în jocul de picioare, iar acest aspect al jocului a răsplătit-o cu două seturi câștigate la patru și o calificare în turul secund în turneul pe care l-a câștigat în 2020. 

Simona Halep va juca în turul doi la Roma împotriva finalistei Australian Open 2022, Danielle Collins

Modifică setările cookies