Tenis

VIDEO Simona Halep s-a antrenat alături de liderul WTA, Iga Swiatek, înainte de primul meci la Roma: Mouratoglou a învățat-o reverul cu o mână :) 

Simona Halep s-a antrenat alături de Iga Swiatek, înainte de a debuta la Roma și s-a distrat împreună cu Patrick Mouratoglou, lovind reverul cu o singură mână. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Mai 2022, 10:35
Data actualizarii: Luni 09 Mai 2022, 12:06

Simona Halep s-a pregătit intens de începerea turneului WTA 1000 de la Roma, unde speră să își imite parcursul avut în ediția din urmă cu două sezoane, când sfârșea campioană a competiției din capitala Italiei. 

Într-un ultim antrenament înaintea primului meci, pe care îl va disputa împotriva franțuzoaicei Alize Cornet, Simona Halep a ales-o pe Iga Swiatek ca parteneră de antrenament. 

Simona Halep, pregătită să o surprindă pe Alize Cornet, în primul tur la Roma

Liderul mondial a sărit peste turneul WTA 1000 de la Madrid și are de apărat un șir care numără 23 de victorii consecutive. În perioada 22 februarie - 2 aprilie, jucătoarea din Polonia a strâns 17 succese, care i-au adus trei titluri de calibru WTA 1000, la Doha, Indian Wells și Miami

Până să debuteze la Roma în ediția 2022, Simona Halep s-a distrat pe teren, alături de noul său antrenor, Patrick Mouratoglou

Într-un joc care se poate dovedi foarte util pentru calibrarea și mai fină a celei mai buni lovituri de care Simona Halep dispune, sportiva din România a executat reverul cu o singură mână, în stilul lui Andrei Pavel, reușind să impresioneze prin precizie și tehnică, în ciuda faptului că utilizează backhand-ul cu două mâini încă din fragedă copilărie.

Simona Halep vs. Alize Cornet se joacă luni, 9 mai, după ora 13:30 și va fi transmis live text pe www.sport.ro. 

Urmărește a doua ediție a emisiunii Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu, în care invitatul de marcă a fost Andrei Pavel, cel mai bun tenismen al României în noul secol. 

Modifică setările cookies