Tenis

SIMONA HALEP sau PATRICIA TIG? | Una dintre romance poate castiga premiul pentru "LOVITURA ANULUI" in tenisul feminin: CUM POTI VOTA

Simona Halep sau Patricia Maria Tig ar putea castiga premiul WTA pentru cea mai buna lovitura a anului in tenis.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Decembrie 2019, 20:30
Data actualizarii: Marti 17 Decembrie 2019, 20:47

Simona Halep si Patricia Tig au ajuns in finala concursului organizat de WTA care stabileste cea mai frumoasa lovitura a anului in tenisul feminin. 

Prima candidata la castigarea trofeului este Simona Halep, care a uimit pe toata lumea in luna februarie la Dubai, cand a reusit in meciul cu Eugenie Bouchard un passing-shot dintr-o pozitie aproape imposibila. 

Voteaza AICI pentru Simona Halep sau Patricia Maria Tig


Iga Swiatek, cu o scurta care s-a deplasat pe o traiectorie improbabila si Patricia Tig, cu un forehand naprasnic in cross executat la turneul WTA din Bucuresti sunt alte doua candidate, in vreme ce Elina Svitolina conchide nominalizarile cu o forehand-slice asemanator celor utilizate de Monica Niculescu.

Surpriza face ca Simona Halep sa fie si pe lista jucatoarelor care au fost "victimele" celor mai bune lovituri ale anului, lovitura Elinei Svitolina avand loc in meciul direct disputat la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

CITESTE SI

Modifică setările cookies