Deși suspendată, Simona Halep ar putea câștiga un premiu uriaș în WTA, la finalul sezonului 2022

Simona Halep Lovitura anului WTA Simona Halep lovitura anului WTA Simona Halep suspendata Tenis WTA Romania Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2022, 16:31

Simona Halep candidează pentru premiul oferit jucătoarei care a reușit cea mai spectaculoasă lovitură a anului. 

Deși suspendată din circuitele WTA și ITF, în urma testului anti-doping cu rezultat pozitiv de la US Open, Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a fost inclusă pe lista candidatelor pentru premiul „Lovitura anului în WTA.”

În această luptă, sportiva din România luptă cu Ons Jabeur, Iga Swiatek, Petra Kvitova, Angelique Kerber, Sara Sorribes Tormo, Magda Linette, iar fanii își pot înregistra voturile în postarea publicată de WTA pe Instagram. Pentru a o vota pe Simona Halep, votanții trebuie să insereze litera C în secțiunea de comentarii. 

Simona Halep ar putea câștiga premiul pentru „Lovitura anului în WTA” 

Câștigătoare de trei ori a acestui premiu în anii 2017-2019, Simona Halep are șansa unei noi victorii grație unui punct incredibil jucat la Dubai, în sfertul de finală câștigat în detrimentul tunisiencei Ons Jabeur, scor 6-4, 6-3.

Lovitura semnată este un passing shot de forehand, în cross, la capătul căreia Simona Halep s-a bucurat în stilul lui Rafael Nadal, în timp ce Ons Jabeur și Iga Swiatek sunt principalele contracandidate, cele două rivale reușind voleuri improbabile, din zona fileului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!