Tenis

SIMONA HALEP s-a RETRAS de la Moscova! Turneul Campioanelor, in PERICOL! Anunt de ULTIMA ORA

Simona Halep ar trebui sa joace cu Anastasia Pavlyuchenkova miercuri la Moscova. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018, 13:07
Data actualizarii: Marti 16 Octombrie 2018, 13:21

UPDATE: Simona Halep s-a retras de la Moscova! Jucatorea romana nu s-a antrenat azi si a decis sa nu mai intre maine pe teren. Ea va merge direct la Singapore, insa si Turneul Campioanelor este in dubiu in acest moment. Simona va incheia oricum anul pe primul loc in clasamentul WTA. 

Halep a fost diagnosticata cu hernie de disc dupa problemele de la turneel din China, insa medicii au asigurat-o pe Simona ca nu are nevoie de operatie. 


Halep a mers la Moscova, desi a fost diagnosticata cu hernie de disc. Ea spune ca va incerca sa se prezinta pe teren, dar azi nu s-a mai antrenat.

“Halep nu a venit la antrenamentul programat. Pare ca se va retrage”, e mesajul postat de rusi pe Twitter.

„Nu m-am antrenat la suta la suta inca, dar azi sau maine ma voi apropia de suta la suta si voi putea sti mai bine poimaine (n.r. miercuri). Medicul mi-a spus ca nu este nevoie de operatie, dar daca o sa continui sa joc exista un risc de accidentare pe termen lung. Sper mai intai sa pot juca aici (n.r. la Moscova). Am avut 3-4 zile ca sa fiu pregatita pentru acest tuneu. Dar daca nu voi fi in stare sa joc aici, ma indoiesc foarte mult ca voi fi in stare sa joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Asa ca nu stiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai intai pentru sanatatea mea”, a declarat Halep la conferinta de presa.

Halep urma sa joace cu Anastasia Pavlyuchenkova miercuri, in turul al doilea de la Kremlin Cup - Moscova.

Modifică setările cookies