Serena Williams sexy Serena Venus Williams film Surorile Williams Tenis WTA sexy Tenis

GALERIE FOTO Serena Williams a surprins pe toată lumea, afișându-se într-o ținută mulată la premiera filmului „King Richard”

Serena și Venus Williams au șocat pe toată lumea la premiera filmului „King Richard.”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 09:57
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 09:57

Serena Williams a jucat rol principal la premiera filmului „King Richard.” Îmbrăcată într-o ținută mulată, de culoare neagră, cea mai bună jucătoare din istoria modernă a tenisului feminin le-a tăiat răsuflarea admiratorilor, neratând ocazia de a poza în ipostaze atractive pentru publicul masculin. 

Serena și Venus Williams au ales ținute extravagante pentru a consemna premiera peliculei „King Richard,” în care Will Smith îl joacă pe Richard Williams, tatăl surorilor Williams, în încercarea de a arăta lumii sacrificiile făcute de acesta pentru ca fiicele sale să ajungă cele mai premiate jucătoare din istoria tenisului. 

„Suntem recunoscătoare și onorate că ne aflăm aici. Asta nu s-ar fi întâmplat dacă nu existau această poveste incredibilă, această echipă și toți oamenii implicați. O să vă bucurați de acest film. Vreau să le mulțumesc din inimă tuturor celor implicați”, a spus sora mai mică a familiei Williams.

„Filmul îmi trezește multe amintiri și e uimitor să vezi cât de mult seamănă Will cu tata,” a spus Venus Williams, referindu-se la Will Smith, notează Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!