Serena Williams, file de poveste: n-a mai putut să alerge și a luat taxi-ul la propriul cros caritabil de 5 kilometri 

Serena Williams Tenis WTA Tenis Serena Williams, file din poveste: n-a mai putut să alerge și a luat taxi-ul la propriul cross caritabil de 5 kilometri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 August 2021, 11:16
Data actualizarii: Duminica 15 August 2021, 11:26

Serena Williams a reușit contra-performanța de a nu putea încheia propriul cross caritabil de 5 kilometri. 

Recunoscută de o parte semnificativă a lumii tenisului drept cea mai bună jucătoare din istoria acestui sport, Serena Williams a impresionat mereu prin forța loviturilor și alegerile tactice, dar anduranța fizică a fost unul dintre punctele sale nevralgice.

Departe de a fi o împătimită a alergării, Serena Williams a organizat în 2015 un cross caritabil de 5 kilometri, iar fondurile strânse au fost donate fundației sale, care susține companiile care promovează diversitatea, puterea individuală, creativitatea și oportunitatea. Serena Williams Live Ultimate Run South Beach a ieșit în evidență în cărțile nescrise ale istoriei prin decizia Serenei de a chema un taxi în mijlocul cursei. 

  • Serena Williams, file din poveste: n-a mai putut să alerge și a luat taxi-ul la propriul cross caritabil de 5 kilometri

Partea amuzantă și nedeslușită până în prezent constă în faptul că Serena Williams s-a oprit după 2 kilometri alergați și a luat un taxi care să o conducă până la linia de finish a cross-ului. 

Spre deosebire de Serena, sora sa mai mare, Venus Williams a fost capabilă să încheie cu brio cross-ul de 5km desfășurat de-a lungul Ocean Drive a districtului Miami Beach. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!