Simona Halep antrenor Sascha Bajin Tenis WTA Romania Tenis

Sascha Bajin ar putea fi următorul antrenor al Simonei Halep: realizările germanului în vârstă de 36 de ani 

Tennis Forum vehiculează că Simona Halep i-ar putea face o ofertă antrenorului Sascha Bajin, omul care o antrenează pe Karolina Pliskova.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:51
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 11:10

Simona Halep îl are pe Daniel Dobre ca unic antrenor, după încetarea colaborării cu tehnicianul australian, Darren Cahill. Dincolo de motivele plauzibile și mai puțin probabile ale despărțirii, jucătoarea din România are nevoie de cele mai bune indicații la dispoziția sa, iar fanii tenisului au început să caute numele următorului antrenor ales în scenariul în care Simona Halep ar renunța la serviciile românului Daniel Dobre. 

Numele vehiculat pe Tennis Forum este Sascha Bajin, fostul antrenor al japonezei Naomi Osaka, notează Telekom Sport. Sportiva niponă s-a retras de la Indian Wells și a declarat la US Open că nu știe când va juca următorul meci de tenis, anunțând că dorește să se retragă temporar din tenis. 

Naomi Osaka a câștigat două Grand Slam-uri în cinci luni cu Sascha Bajin antrenor


Sascha Bajin (36 de ani) este un antrenor de tenis care i-a fost sparring partner Serenei Williams, Victoriei Azarenka, Carolinei Wozniacki și lui Sloane Stephens. Acesta le-a mai antrenat pe Kristina Mladenovic, Dayana Yastremska, Karolina Pliskova, până să lucreze alături de Naomi Osaka. 

Simona Halep nu a făcut niciun anunț cu privire la motivul pentru care s-a despărțit de Darren Cahill și nu a comunicat nimic despre numele următorului antrenor pe care îl va angaja. 

US Open 2018 și Australian Open 2019 sunt turneele de mare șlem pe care Naomi Osaka le-a câștigat în perioada în care a fost antrenată de Sascha Bajin. 

Modifică setările cookies