simona halep darren cahill Darren Cahill salariu Simona Halep antrenor Tenis

Toate motivele pentru care Simona Halep și Darren Cahill au luat decizia de a se despărți: Halep îl plătea pe Cahill 1 milion de euro pe an! 

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit pentru a doua oară, iar șansele reluării colaborării sunt infime. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 15:49
Data actualizarii: Miercuri 22 Septembrie 2021, 15:52

Simona Halep și Darren Cahill au luat de comun acord decizia de a întrerupe colaborarea, după 6 ani în care au muncit împreună pentru ca sportiva din România să își maximizeze reușitele în circuitul WTA. 

Încheierea parteneriatului ar putea fi cauzată de mai multe motive, printre care depărtarea geografică, numeroasele restricții de călătorie experimentate de australianul Darren Cahill, dar și de dorința acestuia de a petrece mai mult timp cu familia.

Motivele despărțirii dintre Simona Halep și Darren Cahill


În plus, unul dintre argumentele nedeclarate ar putea avea în spate un raționament financiar. Conform spuselor lui Horia Tecău, concetățean al Simonei Halep, aceasta i-ar fi plătit tehnicianului de la Antipozi un salariu anual de aproximativ un milion de euro, adică peste 83,000 de euro per lună. 

Nu în ultimul rând, este posibil ca Simona Halep să fi vrut o nouă perspectivă asupra jocului său, sportiva din România înregistrând schimbări vizibile în ultima perioadă, printre care procedeul aplicat la serviciu, care i-a adus o creștere în eficiență în sezonul nord-american. 

În acest moment, singurul antrenor al Simonei Halep rămâne Daniel Dobre, dar sportiva din România nu a confirmat public dacă va continua în circuitul WTA cu un singur antrenor sau dacă acel antrenor va rămâne pe termen mediu Daniel Dobre. 

Simona Halep a câștigat alături de Darren Cahill Roland Garros 2018, iar succesul de la Wimbledon 2019 a survenit în urma colaborării cu Daniel Dobre. 

Modifică setările cookies