simona halep darren cahill Simona Halep antrenor Simona Halep despartire Darren Cahill Tenis WTA Romania Tenis

Prima replică a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a anunțat prima încetarea colaborării: „Nu, eu îți mulțumesc, Simona!”

Darren Cahill a scris cu mare emoție un mesaj scurt după încheierea colaborării cu Simona Halep. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 08:45
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 10:47

Simona Halep și Darren Cahill au decis împreună să încheie perioada de colaborare, întinsă pe durata a șase ani. Relația sănătoasă din punct de vedere profesional a fost unul din rezultatele unei înțelegeri bine conturate pe plan personal între cei doi, ambele mesaje denotând atașamentul reciproc. 

Darren Cahill a vorbit despre imaginea publicată de Simona Halep - îmbrățișarea celor doi după câștigarea primului titlu de mare șlem, Roland Garros 2018 - și a spus că își amintește ca și cum s-ar fi petrecut ieri, lăsându-i de înțeles Simonei Halep că a petrecut cele mai intense clipe ca antrenor alături de ea. 

Simona Halep a câștigat Roland Garros 2018 cu Darren Cahill antrenor


„După șase ani minunați în care am lucrat împreună, Darren Cahill și cu mine am decis că e timpul să încheiem relația noastră profesională. Îți mulțumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare mai bună și o persoană mai bună”, a scris Simona Halep într-un anunț făcut pe Twitter.

„Nu, eu îți mulțumesc, Simona, pentru că mi-ai ținut un loc în această călătorie incredibilă, alături de tine. Îmi amintesc imaginea asta ca și cum ar fi fost ieri și e doar una dintre multele amintiri minunate. Ești o jucătoare grozavă, dar, mai important de atât, o persoană minunată și o prietenă. Toate cele bune, Simo,” a fost reacția emoționantă scrisă de Darren Cahill la aproximativ 10 ore de la momentul postării mesajului de către Simona Halep. 

Modifică setările cookies