Tenis

S-a prefăcut accidentată? ”N-ai pic de profesionalism!” Garbine Muguruza, furioasă după ce a fost eliminată de la US Open 

Garbine Muguruza a fost învinsă de Barbora Krejcikova, dar nu fără ca jucătoarea din Cehia să provoace un scandal imens. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 09:04
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 09:12

Garbine Muguruza a părăsit ediția 2021 a Openului American în faza optimilor de finală, învinsă de campioana en-titre a turneului de la Roland Garros, Barbora Krejcikova, scor 6-3, 7-6. 

Partida s-a încheiat cu un scandal monstruos, Krejcikova acuzând o accidentare gravă și neparticipând nici la interviul oferit de regulă de învingătoare pe teren, și nici la conferința de presă. Spre finalul meciului, la 3-0 în tiebreak pentru Krejcikova, jucătoarea din Cehia s-a deplasat cu o viteză redusă înspre marginea terenului, pentru a se șterge de prosop, spre nemulțumirea vizibilă a Garbinei Muguruza, deja pregătită să servească în momentul în care Krejcikova abia își începuse pașii către marginea terenului. 

”N-ai pic de profesionalism!”, i-a spus Muguruza Krejcikovei la finalul meciului 


Echipa Garbinei Muguruza a reacționat într-o manieră dezaprobatoare la rândul său, iar Muguruza nu a ezitat la strângerea de mână - rece, de altfel - de la finalul meciului să-i spună că a avut un comportament lipsit de profesionalism. 

Barbora Krejcikova nu a oferit nicio declarație oficială de la încheierea meciului până acum. ”Ascultați, nu vreau să vorbesc despre asta... o să vă las pe voi să judecați. Cred că, între jucători, știi cum să te comporți în anumite momente și, da, nu am fost prea fericită la finalul meciului,” au fost cuvintele rezervate ale jucătoarei din Spania, transmise în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă.

CITESTE SI

Modifică setările cookies