Tenis

VIDEO | N-a mai făcut asta cu racheta de foarte mult timp! Halep, frustrată la maximum în primul set cu Elina Svitolina

Simona Halep nu a acceptat pierderea celor două mingi de break în primul set, la scorul de 3-3 în fața Elinei Svitolina. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 19:50
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 20:15

Simona Halep și-a pierdut cumpătul în primul set al meciului din optimile de finală, pe care l-a jucat în compania Elinei Svitolina. La scorul de 3-3, sportiva din România a ratat două șanse de break prețioase, iar momentul a avut o încărcătură psihologică specială.

De la 15-40, Elina Svitolina a câștigat patru puncte consecutiv și a trecut în avantaj la 4-3, după care a făcut break și a servit cu lejeritate pentru a închide setul, scor 6-3. 

  • N-a mai făcut asta cu racheta de mult! Simona Halep, frustrată la maximum în primul set cu Elina Svitolina:

La finalul game-ului 7, Simona Halep a trântit racheta de pământ, într-un gest care a transmis o stare ridicată de nervozitate și frustrare în contul jucătoarei din țara noastră. 

Starea Simonei Halep nu a fost mereu așa pe durata primului set. În primul game al meciului, Simona Halep a câștigat cel mai lung punct al setului, un raliu de 33 de lovituri, care a demonstrat reziliența fizică, dar și psihică a fostei campioane de la Roland Garros și Wimbledon. 

În setul secund, Simona Halep a comis gestul pentru a doua oară, dar cu un nivel de agresivitate mai scăzut, afișând că și-a învățat, parțial, lecția în manșa inițială a partidei. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies