Tatuajul care a contrariat mii de fani ai tenisului: Tereza Martincova (60 WTA), apariție sexy pe terenul de joc 

Tereza Martincova Tenis WTA sexy Tenis Tatuajul care a contrariat mii de fani ai tenisului: Tereza Martincova (60 WTA), apariție sexy pe terenul de joc
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 August 2021, 09:59
Data actualizarii: Sambata 21 August 2021, 10:10

Tereza Martincova este jucătoarea cehă care surprinde lumea tenisului atât pe terenul de joc, cât și în afara lui. 

Școala de tenis a cehilor a produs numeroase talente remarcabile în ultimul deceniu, printre care Petra Kvitova și Karolina Pliskova, dar Republica Cehă se poate mândri chiar și după retragerile Luciei Safarova și a Barborei Strycova cu nu mai puțin de 8 prezențe în prima sută mondială.

Karolina Pliskova (4 WTA), Barbora Krejcikova (10 WTA), Petra Kvitova (11 WTA) și Karolina Muchova (23 WTA) sunt cele patru jucătoare prezente în top 30 mondial, iar jucătoarele în activitate numără 3 titluri de mare șlem în proba individuală, două semnate de Kvitova la Wimbledon și unul adjudecat de Krejcikova la Paris în acest an. 

  • Tatuajul care a contrariat mii de fani ai tenisului: Tereza Martincova (60 WTA), apariție sexy pe terenul de joc

Cehia are 8 jucătoare în top 100 WTA 


Dintre toate jucătoarele din Cehia care fac parte din prima sută WTA, Tereza Martincova (26 de ani, 60 WTA) iese în evidență nu doar prin ascensiunea sa din ultimul an, în care a urcat 60 de locuri în ierarhia mondială, ci și prin imaginile pe care le publică pe Instagram.

Urmărită de 26,000 de persoane, Tereza Martincova nu ezită să își arate condiția fizică de invidiat, dar și tatuajele pe care le arată cu plăcere de fiecare dată când iese pe terenul de tenis. ”Babe is busy” este unul dintre mesajele pe care și le-a imprimat pe piele, un tatuaj care a strâns mii de aprecieri pe rețelele sociale, dar și păreri împărțite din partea fanilor. 

”După cum ați observat, am o 'mână neagră'. Știu că nu e obișnuit, dar nu voi explica înțelesurile tatuajelor. Mi-am pus mâna în foc ca să fii mulțumit cu ceea ce creezi,” a fost mesajul curios postat de Martincova pe Instagram. 

”Arăți minunat,” ”E un tatuaj frumos!”, ”Ascunzi frumusețea sub cerneală. Pericol...”, ”Nu e bine,” au fost câteva dintre reacțiile diverse ale urmăritorilor săi în secțiunea de comentarii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!