Tenis

Răzbunare pentru toate înfrângerile încasate? Ce a spus Andy Murray despre vaccinarea lui Novak Djokovic

Andy Murray se așteaptă să concureze împotriva lui Novak Djokovic la Australian Open 2022, dacă tabloul îi va permite. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 10:00
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 10:07

Andy Murray a câștigat doar 11 meciuri din cele 36 jucate împotriva liderului mondial, Novak Djokovic, dar nu a ratat ocazia de a spune lucruri despre statutul vaccinării sârbului, înainte de ediția 2022 a Openului Australian. 

În condițiile în care organizatorii întrecerii de la Antipozi i-au informat pe jucători de obligativitatea vaccinării drept condiție de participare, iar Novak Djokovic a afirmat că este împotriva obligativității, Andy Murray a făcut un pas în față, precizând că, în cel mai probabil caz, Novak Djokovic s-a vaccinat deja.

Andy Murray crede că Novak Djokovic s-a vaccinat deja anti-covid


„Nu știu care e situația lui Novak Djokovic, dar ultimul lucru pe care l-am văzut a fost că e înregistrat pe lista participanților la Australian Open. Presupunând că se antrenează acum, înțeleg că s-a vaccinat. 

Ne-au spus care sunt regulile dacă vrem să jucam, da sau da, trebuie să fii vaccinat, deci cred că asta s-a întâmplat,” a declarat Andy Murray, notează Punto de break

Andy Murray a jucat 11 finale de Grand Slam de-a lungul carierei, pierzând 8 dintre acestea, dintre care 5 în fața lui Novak Djokovic. 4 din cele 5 finale pierdute de Andy Murray în favoarea lui Novak Djokovic au avut loc tocmai la Melbourne, în edițiile 2011, 2013, 2015 și 2016. 

Modifică setările cookies