Tenis

Fostul Balon de Aur, Luka Modric, amuzat copios de ieșirile nervoase ale lui Novak Djokovic de la Cupa Davis

O ieșire nervoasă a lui Novak Djokovic în meciul decisiv al semifinalei de Cupa Davis l-a amuzat pe fostul Balon de Aur, Luka Modric. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 11:30
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 11:52

„E incredibil să joc trei finale de Cupa Davis în cinci ani,” a declarat Marin Cilic, care nu a reușit nici de această dată să îl învingă pe Novak Djokovic, dar Croația a reușit calificarea în ultimul act al competiției, trecând de selecționata Serbiei, 2-1. 

După ce l-a învins, scor 6-4, 6-2 pe Marin Cilic, pentru a restabili egalitatea în confruntarea Croația vs. Serbia, Novak Djokovic și-a pierdut cumpătul în setul secund al partidei decisive de dublu.

La scorul de 7-5, 3-1 pentru Nikola Mektic și Mate Pavic, Novak Djokovic a lovit cu piciorul geanta cu rachete, împingând-o imediat înspre banca de odihnă. Căpitanul echipei, Viktor Troicki i-a dat, la rândul său, o mână de ajutor, totul petrecându-se sub privirile fostului Balon de Aur, Luka Modric.

Surprins de camerele de filmat zâmbind, imediat după acest moment, s-a speculat că mijlocașul clubului de fotbal Real Madrid ar fi fost amuzat de reacția nervoasă a lui Novak Djokovic, care a simțit, pe bună dreptate, pierderea șanselor de a semna victoria în meciul decisiv. 

În finala Cupei Davis, Croația așteaptă replica învingătoarei duelului dintre Germania și Federația Rusă. 

Ce a declarat Novak Djokovic după finalul confruntării


„Sezonul s-a încheiat și nu regret nimic din ce am făcut în acest an. Am dat tot ce am avut mai bun când am concurat. Să joc pentru țara mea are o însemnătate aparte, dar, din păcate, nu ne-am putut califica. E crud să câștigi fiecare meci la simplu și să nu mergi mai departe, dar acesta este sportul. 

Ce fac acum e să iau lecții din aceste înfrângeri. Chiar dacă mă doare tare, dezamăgirile acestea mă întăresc și mă ajută să cresc, atât ca sportiv, cât și ca persoană,” a declarat Novak Djokovic, conform Punto de break. Liderul mondial a menționat că Serbia are nevoie de o echipă de dublu perfecționată, pentru a putea visa la câștigarea Cupei Davis în 2022. 

Modifică setările cookies