Tenis

Răspunsul care i-a uimit pe toți! Emma Răducanu a dezvăluit care este primul lucru pe care și-l va cumpăra după ce va primi cecul de $2,5 milioane 

Emma Răducanu (18 ani) a câștigat un turneu de mare șlem, la doar a doua încercare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:17
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 12:22

Proaspăt devenita multi-milionară, Emma Răducanu a fost sinceră cu și le-a dezvăluit jurnaliștilor prezenți la ultima conferință de presă susținută în cadrul US Open 2021 care este primul lucru pe care îl va achiziționa după ce va intra în posesia premiului financiar în valoare de $2,500,000.

Sportiva britanică cu origini românești a afirmat că își va cumpăra o nouă pereche de AirPods, căștile wireless ale companiei Apple, estimate în prezent la un preț de aproximativ 150 de dolari. 

Emma Răducanu, 10 victorii și un setaveraj de 20-0 la US Open 2021


Tânăra din Bromley și-a pierdut vechile căști înainte de primul meci pe care l-a jucat la New York, în faza calificărilor. ”E o glumă cu alergatul la noi în echipă acum, pentru că înaintea primului meci din calificări mi-am pierdut căștile și alergam prin vestiar cu trei minute înainte să ies pe teren, încercând să le găsesc.

Dar apoi m-am gândit: 'Știi ce? Dacă câștigi meciul ăsta, poți să-ți cumperi o pereche nouă', iar asta a devenit o glumă între noi,” a precizat Emma Răducanu, notează Metro

10 victorii, 20 de seturi și niciunul pierdut este bilanțul final al parcursului istoric făcut de Emma Răducanu la US Open 2021. În finală, Răducanu a învins-o pe Leylah Fernandez (19 ani), 6-4, 6-3. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies