Simona Halep Emma Raducanu campioana US Open Simona Halep mesaj Tenis WTA Romania US Open 2021 Tenis

Mesajul transmis public de Simona Halep Emmei Răducanu, imediat după încheierea finalei de la US Open: Halep, depășită de Răducanu la New York 

Simona Halep a fost una dintre primele jucătoare din circuitul WTA care au felicitat-o pe Emma Răducanu pentru trofeul câștigat la US Open. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 02:05
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 02:10

Emma Răducanu a intrat în clubul campioanelor de turneu de mare șlem, iar Simona Halep - dublă campioană de Grand Slam - nu a pierdut timpul în a o felicita. ”Extraordinar, Emma Răducanu!” a fost mesajul scurt și cuprinzător, scris de sportiva din România pe Twitter.

Într-un Instastory publicat la doar câteva minute de la încheierea finalei, Simona Halep a publicat o captură a televizorului pe care a urmărit finala, care o arăta pe sportiva britanică savurând uralele publicului entuziasmat de victoria tinerei sportive de 18 ani. 

  • Mesajul transmis public de Simona Halep Emmei Răducanu, imediat după încheierea finalei de la US Open: Halep, depășită de Răducanu la New York

Prin această victorie de la New York, Emma Răducanu reușește ceea ce Simona Halep nu a izbutit la New York, să ajungă într-o finală și să o câștige. Cea mai bună performanță a Simonei Halep la US Open rămâne semifinala jucată în 2015. 

În această ediție, Simona Halep a ajuns până în optimile de finală, fază competițională în care a fost eliminată în două seturi de Elina Svitolina. Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din această vară, sportiva din Ucraina a fost învinsă, mai apoi, de Leylah Fernandez, finalista acestei ediții. 

Modifică setările cookies