emma raducanu Emma Raducanu campioana US Open WTA Tenis

Emma Răducanu a răbufnit după criticile primite: „Postez ceva din mașină, în drum spre antrenament și asta înseamnă că nu mă focusez pe tenis!” 

Emma Răducanu (19 ani, 13 WTA) a fost eliminată în al doilea tur la Miami de Katerina Siniakova, 6-3, 4-6, 5-7.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 12:47
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 13:10

Tânăra campioană de la US Open a fost dur criticată în ultimul timp din cauza prestațiilor slabe pe care le-a avut la ultimele turnee disputate. Sportiva cu origini românești nu a mai reușit să câștige niciun turneu de la US Open 2021, însă victoria importantă i-a adus contracte de sponsorizare majore

Emma Răducanu, criticată de fani după contractele de sponsorizare semnate! Tenismena a răbufnit

De când a câștigat finala Grand Slam-ului din Statele Unite ale Americii, Emma Răducanu a fost în centrul atenției, cunoscând o ascensiune imediată. Marile brand-uri au căutat-o pentru colaborări, astfel că a semnat contracte mari de publicitate cu firmele de top precum Nike, Wilson, Dior, Tiffany, Evian, Vodafone sau British Airways. 

Ultima 'lovitură' dată de tenismena britanică a fost contractul cu Porsche, iar promovările făcute și lipsa rezultatelor din tenis i-au atras o serie mare de critici. Fanii Emmei au pus forma sa slabă pe seama activităților extra-sportive pe care le are. 

Sportiva nu a mai suportat criticile primite, astfel că a răbufnit la adresa fanilor. 

„Probabil că vedeți la știri sau pe rețelele de socializare că semnez diferite contracte și simt că este înșelător acest lucru, pentru că dedic 5-6 ore pe zi antrenamentului, dedic tenisului 12 ore pe zi. 

Postez o reclamă din mașină, în drum spre antrenament și dintr-o dată, asta înseamnă că 'nu mă focusez' pe tenis. Cred că e nedrept, însă e ceva cu care am învățat să mă obișnuiesc și sunt din ce în ce mai insensibilă la zgomotul exterior. În realitate, simt că zilele mele cu sponsorii sunt destul de limitate. Nu e o nebunie. Le dedic 3-4 zile în fiecare trimestru, nu este atât de mult”, a declarat Emma Răducanu, citată de The Guardian

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!