Tenis

”E o glumă, cât de bună e Emma Răducanu!” Andy Murray, copleșit de performanța puștoaicei. VIDEO: extaz în pub-urile englezești

Emma Răducanu a fost lăudată de Andy Murray după câștigarea US Open 2021. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 02:54
Data actualizarii: Duminica 12 Septembrie 2021, 03:01

Succesul Emmei Răducanu de la New York a fost sărbători cu vârf și îndesat de milioane de englezi, dintre care zeci s-au regăsit într-un pub din Bromley, orașul unde sportiva britanică cu origini românești a învățat tenisul. Suporterii englezi s-au bucurat într-o manieră similară cu celebrarea golului înscris de Luke Shaw în finala Campionatului European de Fotbal din această vară. 

Spre deosebire de deznodământul EURO 2020, US Open 2021 a fost o călătorie încheiată cum nu se putea mai bine de Emma Răducanu, care deblochează seceta tenisului britanic în turneele de mare șlem. Virginia Wade în 1968 era ultima jucătoare din Marea Britanie care se impunea la Flushing Meadows.

Sărbătoare în pub-urile englezești după victoria Emmei Răducanu de la US Open 

Emma Răducanu a fost felicitată public de Andy Murray, ultimul tenismen din Marea Britanie care s-a impus la US Open. Jucătorul scoțian reușea această performanță în 2012. „E o glumă! Cât de bine a reușit Răducanu să își țină nervii în frâu. E o glumă, cât de curat lovește mingea. E o glumă, să treci de calificări și să câștigi un turneu de mare șlem. E o glumă, să câștigi 10 meciuri în 3 săptămâni pentru a face asta. E o glumă, cât de bună e Emma Răducanu!” a scris Andy Murray, declarându-se realmente surprins de performanța inumană reușită de tânăra în vârstă de 18 ani. 

”Amândouă jucătoarele au depus eforturi uimitoare,” a fost mesajul redactat de Nicholas Kyrgios pe Twitter, tenismenul australian lăsând de înțeles că s-a bucurat de experiența finalei de la US Open. 

Nu în ultimul rând, atacantul clubului de fotbal Manchester United, Marcus Rashford a scris de asemenea despre victoria Emmei Răducanu: ”Priviți această revenire. Emma Răducanu e campioană la US Open! Felicitări,” i-a transmis Rashford jucătoarei britanice cu origini românești. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies