Novak Djokovic Australian Open 2022 Novak Djokovic sponsor Novak Djokovic viza Australia Tenis

Rămâne fără sponsor după scandalul din Australia? Lacoste: „Vom lua legătura cu Djokovic cât mai curând posibil!”

Lacoste își dorește să lămurească personal cu Novak Djokovic evenimentele întâmplate la Melbourne în ultimele două săptămâni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:14
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 16:25

Deportarea lui Novak Djokovic în Serbia a însemnat un minus notabil din punct de vedere sportiv, „Nole” ratând șansa cuceririi titlului de Grand Slam cu numărul 21, dar problemele pot apărea și pe plan financiar.

Unul dintre spnosorii principali ai lui Novak Djokovic, Lacoste, cu care liderul ATP împarte o colaborare veche de 5 ani și-a manifestat preocuparea cu privire la lucrurile întâmplate la Melbourne.

Lacoste, primul sponsor al lui Novak Djokovic care l-a convocat pe sârb la discuții, după scandalurile din Australia

Reprezentanții Lacoste au anunțat că vor să intre în contact cu Novak Djokovic cât de curând va fi cu putință, pentru a lămuri problemele de imagine iscate în urma scandalurilor din ultimele două săptămâni. 

„Autoritățile din Australia i-au anulat viza lui Novak Djokovic, fapt pentru care nu va participa la Australian Open. Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a analiza evenimentele petrecute acolo. 

Noi le urăm tuturor un turneu excelent și le mulțumim organizatorilor pentru eforturile de a organiza turneul în condiții sigure pentru jucători, persoanele din staff și spectatori,” a scris Lacoste într-un comunicat oficial, notează GSP

Pentru parteneriatul său cu Lacoste, Novak Djokovic primește anual o răsplată de $9,4 milioane.

Îmbrăcat în echipament asigurat de Lacoste, Novak Djokovic a câștigat ediția 2021 a Openului Australian, după o finală în care l-a depășit pe Daniil Medvedev, scor 7-5, 6-2, 6-2.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!