Tenis

VIDEO Motivat de absența lui Djokovic: Nadal a făcut spectacol în primul meci câștigat la Australian Open. Lovitura turneului?

Rafael Nadal a reușit o lovitură incredibilă în primul tur jucat la Melbourne. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:11

Rafael Nadal a avut o prestație convingătoare în prima partidă jucată la Australian Open, ediția 2022. Tenismenul născut în Manacor a dispus de americanul Marcos Giron în minim de seturi, 6-1, 6-4, 6-2, într-o oră și 49 de minute de joc. 

Nadal a fost extraordinar de rezistent pe propriul serviciu, servind 7 ași și impunându-se în 84% dintre punctele jucate cu prima servă. 

  • Motivat de absența lui Djokovic: Nadal a făcut spectacol în primul meci câștigat la Australian Open. Lovitura turneului?

Rafael Nadal, victorie convingătoare în primul tur al AO 22

Multiplul campion de Grand Slam a lovit de 34 de ori direct câștigător, dar a comis un număr ridicat de erori neforțate, 26, o bornă naturală pentru fazele incipiente ale competițiilor. 

Rafa Nadal, care a bifat deja o victorie la Melbourne în acest an, câștigând întrecerea ATP 250 Summer Set în prima săptămână a sezonului, și-a anunțat deja candidatura pentru „Lovitura turneului”, reușind un voleu de backhand dificil, din zona fileului. 

Modifică setările cookies