Rafael Nadal Australian Open 2022 Australian Open 2022 Novak Djokovic Tenis ATP Tenis

VIDEO Motivat de absența lui Djokovic: Nadal a făcut spectacol în primul meci câștigat la Australian Open. Lovitura turneului?

Rafael Nadal a reușit o lovitură incredibilă în primul tur jucat la Melbourne. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:08
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 09:11

Rafael Nadal a avut o prestație convingătoare în prima partidă jucată la Australian Open, ediția 2022. Tenismenul născut în Manacor a dispus de americanul Marcos Giron în minim de seturi, 6-1, 6-4, 6-2, într-o oră și 49 de minute de joc. 

Nadal a fost extraordinar de rezistent pe propriul serviciu, servind 7 ași și impunându-se în 84% dintre punctele jucate cu prima servă. 

  • Motivat de absența lui Djokovic: Nadal a făcut spectacol în primul meci câștigat la Australian Open. Lovitura turneului?

Rafael Nadal, victorie convingătoare în primul tur al AO 22

Multiplul campion de Grand Slam a lovit de 34 de ori direct câștigător, dar a comis un număr ridicat de erori neforțate, 26, o bornă naturală pentru fazele incipiente ale competițiilor. 

Rafa Nadal, care a bifat deja o victorie la Melbourne în acest an, câștigând întrecerea ATP 250 Summer Set în prima săptămână a sezonului, și-a anunțat deja candidatura pentru „Lovitura turneului”, reușind un voleu de backhand dificil, din zona fileului. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!