Rafael Nadal Australian Open Australian Open 2022 Rafa Nadal interviu Rafael Nadal brate Rafael Nadal golf Tenis

Rafael Nadal i-a făcut pe australieni să râdă în hohote când le-a explicat cum se menține în formă: „Joc golf!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:48
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:48

Rafael Nadal a recompensat publicul prezent în Arena Rod Laver în a treia zi a turneului atât cu un tenis impresionant, cât și cu un așa-zis număr de stand-up. 

Nadal i-a făcut pe australieni să râdă în hohote, atunci când a fost întrebat cum își menține corpul la parametri înalți, Jim Courier transmițându-i că presupune că face numeroase antrenamente cu greutăți pentru a avea brațe musculoase.

Rafael Nadal a dezvăluit cât timp petrece în sala de forță

„Ce faci pentru a te menține în această formă, care e secretul condiției tale fizice?”, l-a întrebat Jim Courier pe Rafael Nadal în interviul ținut pe teren, imediat după încheierea meciului.

„Joc golf,” a spus multiplul campion de Grand Slam, mare amator al sportului bogaților, făcând publicul prezent pe Arena Rod Laver să izbucnească în râs. După ce s-a amuzat la rândul său de propriul răspuns, Rafael Nadal a adăugat: „Ăsta e adevărul. Sincer, nu am fost niciodată pasionat de mersul la sală. 

„Minți!”, i-a răspuns scurt Jim Courier, fostul mare tenismen. 

„Îmi place să joc diferite sporturi, mai degrabă. Lucrez la sală între o oră și 90 de minute pe zi, dar niciodată nu am ridicat multe greutăți. Dacă mi-ai vedea familia, toți suntem mari,” a completat Nadal, punând pe seama geneticii aspectul muscular al corpului său. 

Rafael Nadal s-a calificat fără set pierdut în turul 3 al Openului Australian, învingându-i pe Marcos Giron (66 ATP) și Yannick Hanfmann (126 ATP). 

În toamna anului trecut, în timp ce fanii tenisului îl așteptau să participe la US Open, Rafael Nadal s-a înscris în Campionatul Balearic de Golf, competiție destinată amatorilor acestui sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!