Probleme intre Simona si Darren Cahill sau pregatire mentala pentru Roland Garros si Wimbledon? Motivul pentru care a refuzat sa-l cheme la banca

Autor: Sport.ro
Duminica 25 Martie 2018, 09:20

	Probleme intre Simona si Darren Cahill sau pregatire mentala pentru Roland Garros si Wimbledon? Motivul pentru care a refuzat sa-l cheme la banca

Simona Halep si Darren Cahill au fost distanti la Miami. Cel putin, asa au parut in timpul meciurilor. Jucatoarea de pe primul loc mondial nu l-a chemat deloc pe acesta la court coaching.

Simona Halep a fost ajutata de Darren Cahill de-a lungul vremii cu sfaturi in timpul duelurilor. In turneele Premier Mandatory, antrenorilor le este permis sa coboare din tribuna si sa discute pret de cateva zeci de secunde cu jucatorii lor.

Situatia s-a schimbat, insa, la ultimele doua turnee ale Simonei. La Indian Wells, ea si Darre Cahill au fost protagonisti intr-un moment ciudat. Atunci, in timpul meciului contra Petrei Martic, Cahill a coborat din tribuna si a incercat sa aiba un dialog cu Simona, dar aceasta nu i-a putut spune nici macar un cuvant.

"Ce s-a intamplat? Haide, spune-mi!", a zis el, de asemenea, la meciul cu Naomi Osaka.

Pe de alta parte, la Miami, Halep nu l-a mai chemat deloc pe australian la court coaching, chiar daca a avut probleme si in timpul meciului cu Oceane Dodin, si in cel contra Agnieszkai Radwanska.

Antrenament psihologic pentru Grand Slamuri?

Unul dintre raspunsurile aparentei raciri a relatiei celor doi ar putea fi acela ca aceasta este, de fapt, o tactica de antrenament.

Digi24 noteaza ca Halep si-ar putea pregati o oarecare independenta fata de Darren Cahill. Asta pentru ca la turneele de Grand Slam court coaching-urile sunt interzise si fiecare jucator trebuie sa se descurce si sa-si faca singur planul pe teren.

In alta ordine de idei, Halep va ramane lider mondial cel putin pana la jumatatea lunii mai, dar fiind ca si Wozniacki a fost eliminata devreme la Miami, iar daneza avea de aparat destul de multe puncte.

Anul trecut, Darren Cahill a intentionat sa isi dea demisia din functia de antrenor al Simonei tot dupa turneul de la Miami, dar a revenit pana la urma asupra deciziei.

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies